onsdag den 29. januar 2014

Syrlig the

I dag har jeg drukket en meget syrlig the, som er rigtig lækker, hvis man gerne vil have en the med lidt power i, hvis man er til syrlige sager og/eller hvis man leder efter en forfriskende isthe med flot farve. Jeg tror nemlig denne the vil være super som isthe, da syren gør den forfriskende og farven er virkelig indbydende.

Theen, jeg taler om, er Hallodri Granatæble Citrus the fra Vildmedte.dk. Den indeholder papayastykker, mangostykker, æblestykker, hibiscusblomster, appelsinsplitter, granatæblekerne, saflor og aroma.

Theen får den smukkeste dybrøde farve, når man brygger den. Billedet yder den slet ikke retfærdighed, men jeg havde kun et iPad-kamera ved hånden. Desuden burde jeg havde brygget theen i glas, men det tænkte jeg jo ikke over før efter brygning ;-) Farven kommer fra hibiscus, der giver den røde farve, og fra saflor, der giver theen et fint orange skær.

Smagen minder meget om hibiscus og granatæble, der begge er syrlige, så hvis man i forvejen ved, man kan lide hibiscus the, så vil man også være vild med denne the :-)

Theen er sponseret af:

1 kommentar: