Formål

Formålet med denne blog er at samle mine egne erfaringer og oplevelser inden for theens verden i et håb om, at de kan give inspiration til andre the-drikkere.

Da jeg for nogle dage siden stod i kø for at købe te hos A.C. Perch’s Thehandel, overhørte jeg en samtale mellem to veninder. Veninde A var i Perch’s for at købe Copacabana the, hvilket var hendes absolutte favorit, mens veninde B skulle have Hvid Ananas Pai Mu Tan. Veninde A nævner,  at hun ikke er så vild med Hvid Ananas, hvortil veninde B svarer, at det egentlig er lidt pudsigt, når hun synes, den smager fantastisk. En anden kunde købte en temmelig stor pose Hindbær Oolong og fortalte glad ekspedienten, at hun var helt vild med den the. Dette er en the, som jeg tidligere har købt, men faktisk smed ud efter et par koppers forsøg, fordi den bare ikke var mig.

Dette er to rigtig gode eksempler på, hvor forskellig smag vi hver især har for the. Nogen drikker mest sort the, andre hvid the. Nogen vil helst have rene theer, mens andre vil have aroma i theen. Og så er der mig – A Teaholic, der gerne vil have lidt af det hele :-)

Bloggen her bygger på mine egne erfaringer og meninger om de forskellige slags the, jeg smager. Jeg er ikke tilknyttet bestemte forhandlere, men det sker, at jeg får min the sponseret. Selv om theen er sponseret, fortæller jeg dog altid min ærlige mening, men det er sjældent, jeg smager en the, jeg ikke kan lide.

Jeg vil minde læseren om at huske ovenstående indledning: Bloggen skal ikke bruges som et opslagsværk over, hvad der smager godt og skidt, og bare fordi teen ikke falder i min smag, kan det sagtens være jeres favorit. Bloggen skal inspirere, ikke diktere.  – God fornøjelse!