Om mig

Jeg er en privat blogger på 29 år bosat i Valby. Jeg skriver om the, fordi jeg kan lide det. Jeg er uafhængig af forhandlerne men forsøger selvfølgelig at skabe et godt samarbejde med dem, da vi jo alle er interesseret i at fremme brugen af god the. Det er sjældent, jeg fortæller om en the, jeg ikke kan lide. Dette skyldes ikke, at jeg bliver betalt for at fortælle, hvor gode de er, ej heller at jeg undlader at skrive om de dårlige theer. Nej, det er simpelthen fordi, det er sjældent jeg smager noget, der ikke falder i min smag :-) Jeg er VILD med the, og jeg elsker at smage nye spændende varianter.

For mig er det ikke et spørgsmål, om jeg skal have the eller kaffe, men nærmere et spørgsmål, om jeg skal have kaffe, sort the, rød the, grøn the, hvid the eller urtethe (eller varm kakao for at gøre det hele endnu mere besværligt :-) ). Jeg synes ikke, de forskellige typer the kan sammenlignes, og det er meget forskelligt for mig, hvornår jeg har lyst til de forskellige slags theer.

Derfor kan jeg heller ikke komme med en decideret yndlings-the, for sådan en har jeg ikke. Jeg sætter netop pris for mine forskellige theer, fordi jeg ikke drikker den samme hver gang. Skal jeg fremhæve nogle theer, er det nok især aromatiserede theer, jeg falder for, men jeg er også gået hen og blevet rigtig glad for helt rene theer. Blandt mine favoritter kan nævnes: Rooibos Skovbær (Liljehøj), Grøn Valnød (Østerlandsk Thehus), Chai Imperial (TeaTime), Grøn Karamel (Tante T), Kenya PF (Perch’s), Den Hvide Engel (TeaTime), Dark Chocolate (Perch’s) & Silver Tips (Tealure).

Om mælk i theen: Det er en vane, jeg har fået med mig efter min tid i England, hvor jeg har boet i en periode. Jeg kan sagtens drikke the uden mælk, men til sort og rød the, synes jeg for det meste, det smager lidt mere lækkert med mælk i. Hvid og grøn the kunne jeg aldrig drømme om at hælde mælk i. Det er de alt for fine og milde i smagen til.

Kontakt
ateaholic@gmail.com