mandag den 23. juli 2012

Smagsprøver...

...er jo en skøn ting, når man som jeg bruger mange penge på te. For det er altså surt at smide 30-40 kr. efter en pose te, hvis man opdager, at det ikke lige var noget. Heldigvis kan jeg lide det meste, men alligevel sker det da, at jeg får købt en te, der bare ikke rigtig finder vej til min kop igen efter den første kop er smagt :-)

I forbindelse med en udfordring, jeg har fået af en læser for snart nogle måneder siden: "Find en god banan-te", kom jeg i kontakt med Tekanden.dk - En webshop, der primært sælger brev-te, men som også har forskellige løs te i sortimentet. Webshoppen har specialiseret sig i brev-te fra mærker, der normalt ikke forhandles i de danske supermarkeder.

Tekanden tilbød at sende mig en smagsprøve på deres Banan med Kanel te, hvilket jeg jo ikke kunne sige nej til, når jeg nu netop leder efter en god banan te (ind til videre uden det store held, da der åbenbart ikke er salg i banan te i Danmark). Da brevet med smagsprøven fra Tekanden.dk kom, var der lidt ekstra i vente. Se bare her:


Ud over 2 smagsprøver på banan teen har jeg modtaget to hvide te: Tangerine (i familie med mandarin) og Granatæble.

Jeg har endnu ikke fået smagt på de nye te, men jeg ser frem til at prøve dem :-)

Tak til Tekanden.dk for smagsprøver!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar