søndag den 11. november 2012

Vild med karamel

Det er sjældent, jeg drikker den samme the flere dage i træk. Mest fordi jeg har så meget lækker the, at jeg har masser at vælge imellem, men også fordi,jeg bliver træt af theen, hvis jeg drikker den for meget. Derfor blev jeg lidt overrasket over mig selv, da jeg købte Grøn Karamel fra Tante T. Jeg tog nemlig mig selv i at drikke minimum én kop pr. dag mange dage i træk :-) Og det til trods for, at jeg ellers heller ikke plejer at drikke grøn the hver dag, da jeg er mest til hvid og sort the.

Men denne the er altså bare så god, at man ikke kan blive træt af den :-)

Da den blev købt hos Tante T, fik jeg den også i en af tantens karakteristiske sorte poser, der er virkelig smarte, hvis man også gerne vil kunne transportere sin the. Det er noget nemmere at smide denne pose i tasken frem for en stor dåse, og posen er så smart, at den både holder lys og luft ude, så theen beholder den gode smag. I perioder har jeg haft denne the med på arbejde eller på weekend hos mine forældre, og nu har jeg taget den med til Tyrkiet :-)

Theen er rigtig god, hvis man har en sød tand, men gerne vil være sund. Den smager nemlig virkelig lækkert, at det er liiiige før det er lige så godt som at sætte tænderne i en lækker flødekaramel. Den grønne the base, gør theen mild og let til trods for, at karamel måske kan virke som en lidt "tung" smag. Samtidig passer den søde karamel-smag rigtig godt til den grønne the-smag. Duften kan også gøre en helt lækkersulten :-)

4 kommentarer:

 1. Hvis du er vild med denne, så skal du også prøve 'grøn mint karamel' - den er lækker! De bedste hilsner én af Tanterne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet. Jeg så godt theen, da jeg var inde på hjemmesiden for at finde linket til Grøn Karamel. Den vil jeg da overveje næsten gang, jeg skal købe ny the :-)

   Slet
 2. Lyder spændende :-) Jeg har forresten en konkurrence kørende hvor der er mulighed for at vinde et gavekort på 200,- til Morfars Moustache. Kig gerne forbi konkurrencen her: http://www.stine-ebbesendahl.dk/2012/11/konkurrence-2.html

  KH Stine // stine-ebbesendahl.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for info, jeg vil da lige kigge forbi :-)

   Slet