mandag den 26. november 2012

Bedre sent en aldrig...

Ja dette indlæg er næsten pinligt for mig af den årsag, at theen, jeg vil fortælle jer om, er en smagsprøve, jeg fik forærende helt tilbage i juli. Jeg har ikke glemt smagsprøven, der har bare været så meget andet. Derudover ønsker jeg, at når jeg drikker en ny the, skal jeg havde tiden til det, så jeg rigtig kan smage og dufte til theen og også helst tage et billede af den. Derfor kan jeg ikke lige smage en ny the på 5 minutter, men skal finde god tid i kalenderen. -Og det er efterhånden en sjældenhed.

Men NU lykkedes det. Ikke fordi jeg pludselig fik bedre tid i kalenderen, men fordi jeg nu igen er i gang med eksamenslæsning, og så er overspringshandlinger altså noget af det, jeg er allerbedst til. Ups :-)

Theen er en smagsprøve på London Fruit and Herb Company's White Tea and Tangerine, altså hvid the med tangerine smag. Tangerine er "i familie" med mandariner. Jeg har fået smagsprøven at Tekanden.dk, som jeg også er thesmager for.


Theen indeholder 95% hvid the, naturlig tangerine smag 3%, mandarin fibre 1% og naturlig mandarin smag 1%.

Farven er temmelig mørk af en hvid the at være, men måske det er pga. mandarin fibrerne. Den dufter meget svagt af tangarine/mandarin, hvilket også er den smagsoplevelse man får. Den er meget mild i det, og tangarinesmagen er meget meget mild. Men faktisk synes jeg, dette er positivt.

Selv om jeg gerne vil blive bedre til at få drukket helt rene the, synes jeg ofte, det er lækkert med tilsat aroma. Men det kan også nemt blive for meget af det gode, så derfor synes jeg ind i mellem, at det er dejligt med en the, der kun har en snert af tilsat aroma.

Denne the er rigtig god til de dage, hvor man ønsker en let citrus-smag (ikke at forveksle med lemon) i theen, mens jeg vil anbefale London Fruit and Herb Company's grønne the med appelsin, hvis man ønsker en noget kraftigere citrus-smag. Denne the skrev jeg om tidligere på måneden.

2 kommentarer:

 1. Skal da prøves ;)
  jeg elsker te og altid godt at prøve noget nyt !

  Kig forbi min blog, hvis du har lyst til at deltage
  i min GIVE-AWAY om et smukt ur fra DYRBERG/KERN <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Spændende blog du har :-) Og fed Give Away, som jeg selvfølgelig deltager i.

   Hvis du elsker the er der masser af andre lækre the her på bloggen, jeg også kan anbefale, så tag endelig et kig omkring.

   Slet