fredag den 30. november 2012

Jul på bloggen

Ja, nu varer det ikke længe før, vi kan sige "Glædelig 1. december" og tage hul på en måned med masser af hygge, hjemmebag og varm the selvfølgelig ;-)

Jeg glæder mig altid til december, selv om måneden de sidste mange år også har budt på masser af eksamener, der desværre begrænsede min tid til julehygge. I år er næsten ingen undtagelse. Jeg har en eksamen d. 5. december, som jeg allerede nu er temmelig nervøs over, da jeg skal kunne hele pensum i hovedet. Men efterfølgende har jeg så først en eksamen igen d. 8. januar, som er en hjemmeopgave, jeg tænker nok skal blive hyggelig at sidde og pusle med i december, mens jeg drikker masser af julethe.

Som I kunne læse i onsdags, kommer december i høj grad til at stå i Frederiksdal Tehandels tegn, da jeg har fået en masse skønne the-smagsprøver af dem. Derudover har jeg også tænkt mig at blogge lidt ud over emnet the, det er ellers noget, jeg sjældent gør. Men denne gang passer det stadig lidt ind i konteksten, idet jeg har tænkt mig at skrive om, hvordan jeg julehygger. Da the som oftest indgår i denne julehygge, passer det nok alligevel meget godt ind her på bloggen. Blandt andet kan I se frem til at læse om min faste årlige klejne-produktion .

Kan I have en rigtig dejlig december :-)

3 kommentarer:

 1. Hej. Tak for din deltagelse i November give-away. Vinderen er nu trukket - kig forbi for at se, om det er dig der er den heldige!
  En ny give-away er sat igang for December - du er velkommen til at deltage igen.

  //www.cutesparkle.ooz.dk

  SvarSlet
 2. Fed blog! Er blevet fast læser. Håber du vil kigge forbi og blive det samme ;)

  - thebitchhasblogged.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :-)

   Kigger da lige forbi.

   Mvh. Julie

   Slet