mandag den 21. januar 2013

Give Away #2 - START

Så har vi fundet præmierne til Give Away #2. Jeg vil gerne sige tak til alle, der har hjulpet med at finde dem :-) De 5 theer, der fik flest stemmer blev: Grøn Mint Karamel, Hvid Tempel, After Eight, Jordbær Fløde og Grøn Elver. Disse theer har jeg nu samlet i følgende 2 pakker:

 • Pakke 1: Grøn Mint Karamel & Jordbær Fløde, samt en smagsprøve på After Eight
 • Pakke 2: Hvid Tempel & Grøn Elver, samt en smagsprøve på After Eight
Der skal nu findes 2 vindere -én til hver pakke :-)

Give Away'en kommer til at foregå således:

 • På Facebook kan I nu stemme på de 2 pakker. Man kan kun afgive én stemme i alt.
 • Afstemningen slutter 11.02.2013 kl. 11.
 • Vinderne trækkes iblandt dem, der har stemt på de enkelte pakker. Dvs. du er kun med i lodtrækningen om den pakke, du har stemt på!
Give Away'en kræver altså, at du har adgang til Facebook. Jeg beklager meget denne begrænsning, det er simpelthen fordi, jeg er nødt til at kunne spore, hvem der stemmer. Det kan jeg ikke, hvis jeg bruger afstemningen her på bloggen. Der kan jeg kun se, hvor mange, der har stemt, men ikke hvem de er.

4 kommentarer:

 1. øv, men held og lykke til dem på fb

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg beklager rigtig meget denne begrænsning :-( Jeg lover at næste konkurrence også bliver for jer, der ikke bruger facebook :-)

   Slet
 2. Lyder som nogle rigtig skønne pakker begge 2...
  Jeg vælger at stemme på pakke 1, da min skønne mor skal ha' den hvis jeg skulle være lucky lucky. Hun har fødselsdag på udtrækningsdagen - 72 år, frisk, dejlig og livsglad - Og jeg er helt sikker på, at hun ud over lækker mad også gir' en lækker kop the - såvel af egen hylde, som fra pakken skulle hun beæres med den. :-)

  SvarSlet