torsdag den 27. februar 2014

Tantens julekalender

Som lovet får I her lidt mere at vide om Tante Ts julekalender, selv om det ikke lige er sæson :-) Kalenderen indeholder 24 fine pakker med the. Poserne er større end i julekalenderne fra Frederiksdal og Vildmedte.dk, men kalenderen koster også lidt mere, så det er kun lækkert, man får så meget the, at man sagtens kan brygge mere end en kande af hver the.

Hver pose har et nr., så man ved, hvilken dag man skal drikke den, og så medfølger en lille folder, hvor man kan læse, hvad det er for nogle theer, der er i poserne. Derudover medfølger også en pakke med thefiltre, så man er klar til at brygge med det samme :-) Det synes jeg er en rigtig god ide.

Nogle af theerne har jeg allerede fortalt jer om her på bloggen:

Men ud af disse 5 er det faktisk kun Hvid Jul, jeg har mere af i mit køkken. Hvid Fersken har jeg smagt og blogget om fra en venindes lejlighed, mens Tante Lottes Julethe var en prøve, jeg fik. Så dem har jeg aldrig selv haft. Mormors Sommerhave og Kvæde the har jeg haft i de små fine the-dåser fra Tante T, så det er dejligt, jeg nu kan fylde dem lidt op igen.

Derudover var der yderligere to theer, som jeg har i store poser, men endnu ikke har skrevet om på bloggen. Dem forærede jeg til en the-glad veninde, der var med, da jeg åbnede pakken og hjalp med at fotografere :-)

Så tilbage står jeg nu med 17 helt nye theer, jeg aldrig har smagt, og så selvfølgelig også de to i store poser, som I jo også skal have love at læse om. Så nu er der endnu mere spændende materiale til bloggen :-)

2 kommentarer:

 1. Hej Julie, hvad er prisniveauet på sådan en julekalender?
  /Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne,
   Den kostede 350 kr. i 2013, og så er der ca. 20 g i hver pose :-)
   Mvh. Julie

   Slet