fredag den 28. september 2012

Kreative te-dåser

Med al den te, jeg har i mit køkken, er det også naturligt nok, at jeg har mange te-dåser. Det er den bedste måde, at opbevare teen, hvis den skal holde længe, og det ser da også pænt ud, når køkkenhylden er fyldt med farverige dåser i forskellige størrelser.

Her er et lille udpluk af min te-hylde :-)

Som I måske kan se er der en del dåser, hvorpå indholdet ikke fremgår, bl.a. fordi dåserne er købt tomme, eller fordi der er kommet nyt indhold i dåsen, siden den blev indkøbt.

Selv om jeg er ret god til at huske, hvilken te, der er i hvilken dåse, er det ikke særlig smart, når man har gæster på besøg, så derfor var jeg i går lidt kreativ :-)

Jeg var et smut forbi en Panduro Hobbyforretning efter nogle Manilla mærker. Dem har jeg så skrevet te-navnene på og sat på te-dåserne med lidt tape.

Materialer (jeg havde så også fundet nogle gamle tusser frem, der har små stempler i den ene ende):

Det færdige resultat:

Jeg synes selv, det er blevet rigtig godt :-)

4 kommentarer:

 1. Super god idé! Jeg klipper navnet ud fra den pose jeg har købt den nye te i, så jeg altid kan se hvor teen kommer fra. (: Dog er det ikke altid lige nemt at læse indholdet, hvis det er skrevet i hånden af andre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gør jeg også ofte, og så sætter jeg sedlen i klemme mellem dåsen og låget.

   Men nogle af forhandlerne skriver med så stor skrift, at det næsten fylder hele posen, bl.a. Perchs. Så ved disse the anvender jeg nu denne løsning :-)

   Slet
  2. Hvor er det synd, at i dækker det flotte motiv på dåserne med en stor label

   Slet
  3. Hej,
   Det kan jeg godt forstå, at du tænker, for det er netop en rigtig fin dåse (jeg formoder, du mener den med kinesisk motiv). Men hvad der ikke følger med i ovenstående historie er, at jeg har ca. 5 af de dåser, der er fuldstændig ens. Den ene får lov at stå fremme, som den nu er, så man kan se, det fine motiv. De andre har jeg enten malet (se evt. her: http://a-teaholic.blogspot.dk/2012/11/kreative-te-daser-2.html) eller sat en af ovenstående labels på.
   Mvh. Julie

   Slet