onsdag den 28. januar 2015

Glæden ved the

Jeg bryder mig ikke om, når bloggere undskylder deres manglende blogging, for der er jo ikke nogen, der kræver, at man skal blogge med jævne mellemrum. Det bestemmer man vel selv.

Så derfor får I ingen undskyldning for min sparsomme blogging her i januar. Når man arbejder inden for regnskab, så er januar bare sådan en måned, man lige så godt kan rive ud af kalenderen. Der er alligevel ikke tid til meget andet end arbejde.

Nu er det ikke fordi, jeg slet ikke har haft fri, men jeg har valgt at nedprioritere, fordi jeg ikke har haft lysten til hverken at drikke the eller blogge, når jeg kom hjem fra arbejde. Til gengæld er der drukket rigtig mange kopper i arbejdstiden, og jeg glædes dagligt over, hvor meget en kop the kan gøre for min dag og mit humør generelt.

Jeg skrev allerede lidt om det d. 15. januar, men det er virkelig dagligt, jeg har den oplevelse.

Jeg har taget et lille the lager med på arbejde, og jeg nyder, at jeg kan drikke forskellige slags theer i løbet ad dagen. Jeg kan ligefrem sidde og glæde mig til den næste kop the, og selv om man arbejder løs og egentlig har travlt, synes jeg alligevel theen hjælper en til lige at trække vejret og slappe lidt af.

Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg elsker the, men i sådanne situationer går det alligevel op for mig, hvor meget positivt jeg får med mig i min hverdag gennem theen.

Billedet er fra i søndags, hvor jeg drak en kop the
på en dejlig gåtur rundt om Damhussøen.

2 kommentarer:

 1. Det skal man da heller ikke undskylde! Det er helt forståeligt. Jeg blogger også om te, så hvis du har lyst kan du kigge forbi! Indtil nu har jeg kun blogget om helt kommercielle te-mærker, men det andet kommer nok også! Tak for en rigtig god og inspirerende blog!

  https://tetossen.wordpress.com/2015/02/04/min-obsession-med-kusmi-te/

  Venlig hilsen Gitte aka Tetossen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte,
   Dejligt med endnu en the-blog :-) Er den ny? Jeg kan kun finde 3 indlæg.
   Mvh. Julie

   Slet