søndag den 28. april 2013

Hurra... 1 år!

I dag er det 1 år siden bloggen her startede, og jeg skrev dette indlæg: Velkommen til.

Her er, hvad det er blevet til på 1 år:
164 indlæg
180 kommentarer
29 faste læsere via Google Friend Connect
12.252 sidevisninger
375 visninger af det mest populære indlæg
12 følgere på Bloglovin
65 fans på Facebook
3 konkurrencer

Jeg ved godt, at ovenstående er ingenting i forhold til de store blogs, hvor ejeren tjener penge på bloggen, men jeg er nu stadig glad for, at der allerede er en god portion mennesker derude, der gerne vil følge med i, hvad jeg skriver :-) Bloggen er min fritidsbeskæftigelse, så det er ikke noget jeg tjener penge på. Jeg gør det, fordi jeg synes, det er sjovt.

Det kommende år for bloggen bliver lidt anderledes idet jeg flytter til Istanbul d. 5. september (se evt. mere på min anden blog: brevefraistanbul.blogspot.dk). Jeg har dog planer om at fortsætte bloggen, da jeg forventer at kunne bestille the til Danmark, som jeg så tager med mig til Tyrkiet, når jeg er hjemme på ferie. Derudover kan jeg også blogge lidt om the fundet i Tyrkiet, men jeg er godt klar over, at det er mest spændende for mine læsere, hvis jeg skriver om the, I selv kan få fat på, og det vil jeg selvfølgelig huske, efter jeg er flyttet.

Derudover håber jeg, at jeg kan få gang i nogle flere konkurrencer. Men da jeg som sagt ikke tjener penge på bloggen, har jeg ikke råd til at lave konkurrencer fra egen pengepung hver gang. De sidste 2 konkurrencer har været for min regning mht. porto og emballage, og det koster jo hver gang. Men jeg har planer om at prøve at finde nye sponsorer til konkurrencer i løbet ad sommeren :-) Lige nu er det bare stadig min afhandling, der fylder mest, men jeg lover, at så snart den er afleveret, bliver der mere tid til bloggen.

Rigtig god søndag alle sammen :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar