fredag den 15. februar 2013

Kun for kvinder

Eller nej... Mænd må da også gerne smage, men theen det skal handle om i dag hedder Women's Tea :-) Den er fra Yogi Tea og sælges som brevthe.

Jeg lærte denne the at kende, da en veninde havde den i sit køkken for mange år siden. Jeg var ret vild med den dengang, men det var før jeg sådan rigtig blev interesseret i the, så det er først i dag, jeg har opdaget, hvad theen egentlig indeholder. Jeg fandt nemlig theen i Netto, og da det snart er nogle år siden, jeg sidst har smagt den, syntes jeg, jeg ville prøve. Og det ER en rigtig dejlig the :-)

Det viser sig, at det er en urtethe med ingefær, kanel, appelsinskal, fennikel, kamille, bygmalt, mælkebøtte, sort peber, appelsinekstrakt, enebær, lakridsrod, kardemomme, nellike og angelikarodekstrakt, altså RIGTIG mange ingredienser. Det er egentlig lidt pudsigt, at jeg er så glad for denne the, for generelt er jeg ikke den store fan af urtetheer med mange forskellige ingredienser. Men lige netop denne er bare perfekt afstemt, og giver en dejlig mild kop the, der stadig har lidt "bid".

Jeg har også erfaret, at Women's Tea er en ayurvedisk the. Jeg har hørt om dette begreb før, men det er ikke noget, jeg endnu har haft tid til at lære mere om. Ayurveda handler om at skabe balance med sin krop og her kan theen blandt andet hjælpe. Jeg synes, dette lyder rigtig spændende, og jeg håber, jeg en dag kan finde mere tid til at lære mere om det.

Ind til videre nøjes jeg med at nyde en god kop Women's Tea. Ud over at den smager godt, synes jeg også den giver en dejlig ro, der især er godt for mig, der lige nu sidder og arbejder på min kandidatafhandling.

God weekend :-)
6 kommentarer:

 1. Det lyder som en speciel og smagfuld the, som helt sikkert skal prøves! Hvad skriver du om i din kandidatafhandling, btw? Hav en god weekend:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den koster kun 20 kr. i Netto for tiden, hvis du gerne vil prøve den :-) Der er 17 breve i en pakke.
   Min afkandling kommer til at være en værdiansættelse af den virksomhed, jeg arbejder for, så jeg skal prøve at beregne værdien, hvis nu virksomheden skulle sælges på en bestemt dato. Det tror jeg, bliver rigtig spændende, jeg kan i hvert fald rigtig godt lide at vurdere virksomheder på den måde.
   God weekend til dig også :-)
   Mvh. Julie

   Slet
 2. Jeg er ikke så vild med the med kanel - det skal helst være skovbær! :-)

  Jeg har en konkurrence kørende på min blog, i samarbejde med Footway.dk om et gavekort på 500 kr. :-) Kig gerne forbi! http://www.rikkesunds.dk/2013/02/konkurrence-footway.html

  Knus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Skovbær er nu også dejlig i the. Især er jeg vild med Rooibos Skovbær :-)

   Spændende konkurrence, den deltager jeg nu i :-)

   Mvh. Julie

   Slet
 3. Lækkert :-) Jeg har en lækker konkurrence kørende på min blog hvor du har muligheden for at vinde 2 Stine A smykker til en værdi på 700 kr. Kig gerne forbi og deltag hvis det lyster! :-) http://www.stine-ebbesendahl.dk/2013/02/konkurrence-stine-a.html

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh, jeg er vild med Stine A, men ejer endnu ingen af hendes smykker. Måske der bliver lavet om på det nu :-) Jeg har i hvert fald deltaget i konkurrencen.
   Mvh. Julie

   Slet