søndag den 11. august 2013

Royal Afternoon Tea hos Tante T

Jer, der følger med på Facebook, har måske set, at Tante T har åbnet en thesalon på Københavns Museum. I denne salon serveres rigtig engelsk Afternoon Tea med finger sandwiches, scones og lækre søde sager, samt masser af skøn the selvfølgelig :-)

Lige siden jeg læste nyheden om, at Tante T ville åbne salonen, har jeg set frem til at besøge den, da jeg elsker afternoon tea. Jeg har kun prøvet rigtig afternoon tea en gang tidligere hos Perchs, og jeg er vild med konceptet.

I går var jeg så heldig, at en af mine søde veninder inviterede mig på afternoon tea, og det kan VARMT anbefales :-)

Vi fik serveret dette lækre fine fad (som i øvrig er fra Antik Teatime), hvor nederste lag bestod af 3 forskellige slags fingersandwiches: Agurkesandwiches med cream cheese, laksesandwiches med matchapulver og æggesalat sandwiches. Alle tre sandwiches var virkelig lækre.

Det mellemste lag indehold lækre sprøde scones med clotted cream og marmelade.

Det øverste lag indeholdt lækre søde sager: En lille "tærte" med chokolade, fløde og et hindbær, en marcipanmuffin med blåbær samt en skøn skøn chokolademousse.

Til alt den lækre mad fik vi serveret to skønne theer. Vi startede med en sort Cream Tea og sluttede af med en fantastisk mild Diamond White. Men dem kan I få lov til at høre om en anden dag :-)

5 kommentarer:

 1. Det ser intet mindre end fantastisk ud :)

  SvarSlet
 2. Whau, det ser hyggeligt og lækkert ud. Får lige skønne minder fra England :-)
  Skal man ind i selv museet for at nyde Afternoon Tea? Havde I bestilt bord? Hvad koster det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man skal ind i selve museet, men man behøver ikke betale indgang, hvis man kun skal ind til Tanten :-)
   De serverer Afternoon Tea alle dage fra kl. 12, og man kan ikke bestille bord. Men vi var derinde en lørdag fra kl. 12, og der var god plads både inde og ude.
   Jeg kender faktisk ikke prisen, da jeg fik det forærende af en veninde, men normal koster en kande the hos Tanten 65 kr. og deres kagebord på Viktoriagade koster 110 kr., så mon ikke priserne på Afternoon Tea er nogenlunde i det lag?
   Mvh. Julie

   Slet
  2. Og når jeg skriver Viktoriagade, henviser jeg til den anden af Tante T's saloner, hvor man ikke kan få afternoon tea, men kagebord eller brunch :-)

   Slet