onsdag den 18. marts 2015

Vinder af konkurrencen

Konkurrencen, hvor man kunne vinde en spændende prøvepakke fra Theens Univers sluttede i går aftes, og jeg har fundet en vinder af konkurrencen ved at trække lod blandt alle de emails, jeg havde modtaget (jeg brugte random.org til lodtrækningen).

Jeg vil gerne sige tak til alle de deltagende og også en stor tak til Theens Univers, der sponserede præmien.

Vinderen blev Hanne V. Stort tillykke. Jeg sender dig en email, så jeg kan få din adresse.

Svarene, som alle iøvrigt svarede rigtigt på, kommer her:

Spørgsmål 1:
Hvad fik jeg i fødselsdagsgave af min mand i 2012?
Svar:
Jeg fik en smart "Tea-for-one" thekande/kop fra Fairtrade, formet som et rødt hjerte.

Spørgsmål 2:
Hvad indeholder Påske The fra Theens Univers?
Svar:
Påske theen er en blanding af sort og grøn the, bergamotteolie, rosenblade, hibiscus, solsikkeblomster, katostblomst, rabarberstykker, mango og naturlig aroma.

Spørgsmål 3:
Ved hvilken vand-temperatur bør en grøn the brygges?
Svar:
Grøn the bør brygges ved 80 garder.

Jeg har selv en prøve på Påske The, som jeg meget snart vil blogge om. Planen var, at jeg ville blogge om den så snart konkurrencen var slut, så jeg købte nogle sovende påskeliljer og gik ellers pænt og ventede på at de sprang ud, så jeg kunne bruge dem til at få taget et fint påske-billede af theen. Men efter flere dage ser de mere tørre/døde ud og de er slet ikke sprunget ordentligt ud :-( Kun en, og den er allerede lidt vissen i kanten. Så konklusionen må hermed være, at man ikke skal købe sovende påskeliljer i Superbrugsen til 5 kr. :-) haha
Nu har jeg i stedet investeret i nogle påskeservietter, så jeg kan bruge dem til mit billede og dermed få smagt på theen meget snart.

2 kommentarer:

 1. Tak for præmien. Den fine pakke blev hentet på posthuset for et par dage siden og 2 af theerne er blevet smagt, uhmmm :-)
  Rigtig god påske!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre præmien kunne bruges :-)
   Også god påske herfra!

   Slet