torsdag den 26. marts 2015

Påske tid

I morgen går rigtig mange på påskeferie og det skal da fejres her på bloggen med en lille påskethe :-)

I den netop overståede konkurrence, hvor Theens Univers havde sponseret præmien, omhandlede et af spørgsmålene Theens Univers' påskethe. Denne the har jeg været så heldig at få lov at smage på, og det skal selvfølgelig deles med jer.

De af jer, der deltog i konkurrencen, vil allerede vide at theen består af en sort og en grøn the tilsat bergamotte, mango, rabarber og blomster.

Theen dufter dejligt sødt af især mango.Det er en let the, hvilket jeg synes er passende til en forårsthe. Derudover har den et mildt strejf af sol og sommer fra mango og rabarber.
Bergamotten kan kun svagt anes, hvilket jeg synes er fint, da theen ellers "bare" var røget i kategori med "alle de andre Earl Grey theer". Her tilføjer bergamotten bare lidt ekstra men uden at blive dominerende, og theen smager derfor slet ikke som en Earl Grey.
Et rigtig godt bud på en lækker påske/forårsthe!

I kan stadig nå at bestille jeres påskethe hos Theens Univers, men jeg vil nok anbefale jer at bestille senest i morgen, hvis I vil have theen inden påskedagene. Derudover kan man hente selv i Herlev, hvilket også kan anbefales, hvis man vil spare portoen. Normalt er det om torsdagen, men i næste uge er det ekstraordinært onsdag, mellem kl. 16-18 man kan afhente sin ordre.
De har også nogle rigtig lækre påske-pakker med the og søde sager. Perfekte værtindegaver til påskefrokosten. I finder alle Theens Univers' påskevarer her. Jeg kan i øvrigt anbefales krokant chokoladerne, som findes i nogle af påske-pakkerne. De er virkelig vanedannende :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar