mandag den 11. november 2013

Choko Chili Kys

I dag har jeg drukket Choko Chili Kys fra vildmedte.dk, der i den grad lever op til sit navn.

Dette er en rigtig spændende "frugtthe" bestående af dadelstykker, kakaostykker, sultandruer, korender, aroma, solsikkeblomster og chiliringe, dvs. ingen "rigtig" the. Den skal brygge i 10-15 minutter, så den kræver lidt tålmodighed, men så er den også ventetiden værd, hvis man ellers er glad for chokolade og chili.

Begge dele går nemlig rigtig fint igennem i smagen. Chilien kradser en smule, men på ingen måde ubehageligt. Jeg kan normalt ikke spise mad med for meget chili, men jeg kan sagtens drikke denne the, selv om chilien smager igennem.

Duften og smagen, lige når man tager en tår, er mest chokolade, men når theen er sunket, kommer chilismagen. Dette synes jeg er rigtig lækkert, og jeg vil mene, at denne the er helt perfekt til de kolde efterårsdage.

Jeg har nu smagt 2 theer fra vildmedte.dk uden "rigtig" the (den anden var Ananas Fersken Drøm), og jeg er meget imponeret over, hvor godt de smager. Jeg havde lidt forventet, at smagen var så mild, at den næsten ikke kunne smages, men sådan har det slet ikke været.

Vildmedte.dk har netop specialiseret sig i disse "theer uden the", hvilket man tydeligt kan smage. Det er virkelig lækkert, og jeg synes, det er spændende, hvad man kan få frem af smag på denne måde, helt uden tilsætning af the-blade. Denne type theer fåes ikke hos mange af de thehandlere, jeg tidligere har handlet med, så jeg er rigtig glad for at have fået øjnene mere op for denne type the.

Theen er sponseret af:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar