tirsdag den 16. juli 2013

Bubble Tea

Måske nogle af jer er stødt på fænomenet Bubble Tea?

Jeg selv stiftede bekendskab med "theen" længe inden den kom frem i Danmark, og jeg må indrømme, at jeg håbede, trenden aldrig ville finde sin vej hertil ;-) Men desværre er det sket, og derfor synes jeg lige, jeg ville smide en kommentar med på vejen.

Grunden til, at jeg skriver "theen" og desværre ovenover er, at Bubble Tea overhovedet ikke kan sammenlignes med the, og jeg synes, det er rigtig ærgerligt, at det skal markedsføres som the. The er for mig er en meget sund og naturlig drik, hvor Bubble Tea på ingen måde kan beskrives som sund og naturlig.

Bubble Tea er som regel sort eller grøn the (omend nogle af dem er helt uden the!!) tilsat frugtsmag, evt. mælk og små kugler/stykker af noget vingummi-agtigt. Nogle af kuglerne har frugt juice inden i, der "popper", når man trykker på dem med tungen. "Theen" serveres enten varm eller nedkølet med isterninger og med et tykt sugerør, så man kan få frugt-kuglerne op.

Jeg har nu smagt lidt forskellige varianter, og jeg kan overhovedet ikke smage theen deri. Jeg synes langt hellere, jeg vil kalde det juice eller milk shake med vingummi i. Ikke the!

Det smager lidt syntetisk, og de fleste af varianterne er jeg ikke så meget til. Dog kan jeg godt lide dem med mango, og jeg har også smagt en med mælk og kokos, der var ok de første 2 tåre. Så blev den for vammel ;-) Så smag dem, hvis I en dag har lyst til noget sødt og juice-agtigt. Ikke hvis I trænger til en god kop frugt the ;-)

Jeg har lånt billedet fra www.agimag.co.uk

2 kommentarer:

 1. Personligt kan jeg selv virkelig godt lide Bubble Tea, men det er dog ikke, fordi det har noget med the at gøre. Det minder mig mest om saftevand, der smager super godt :)
  Men grunden til, at det er kaldet Bubble Tea, må være fordi de første og originale "vingummier" er baseret på sort te. Det er de sorte tapioca'er, du kan se i bunden på billedet du har indsat. Det er meget sjældent, at vi dansker vælger de sorte tapioca'er, fordi de er virkelig kraftige, og personligt kan jeg ikke lide smagen af dem og det er sjældent, jeg møder nogen, der kan ^^'
  Ellers kan du også få Bubble Tea med grøn the smag, og den er super bitter, men det smager helt klart af rigtig the ;D

  Men du har fuldstændig ret! Det er langt mere en form for juice eller saftevand end the! :U

  Lolomus ~ Lolomus.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for info.

   Jeg vil dog lige tilføje, at de Bubble Teas, jeg har smagt, ifølge menukortet indeholdt the i selve væsken (enten sort eller grøn). Men de smagte overhovedet ikke af the.

   Derudover er det ikke konceptet, jeg ikke kan lide, det er bare navnet ;-) Jeg synes, det er misvisende.

   Mvh. Julie

   Slet