onsdag den 12. juni 2013

Love Story vol. III

I dag har jeg smagt på den sidste the i Love Story serien fra Basilur: Love Story vol. III, som jeg har fået til opgave at smage på af House of Bæk & Kvist.

Dette er en the baseret på lækker grøn Ceylon the fra Sri Lanka tilsat amaranthus blomster og pina colada smag (hvid rom, ananas og kokos). 
 

Allerede da jeg smagte den første the i serien, blev jeg ret begejstret for kvaliteten af selve theen. Jeg synes virkelig det er en god kvalitet, hvor theen forbliver mild og lækker, hvilket jeg især synes er vigtigt med grønne theer.

Theen her dufter festligt af pina colada, inden den brygges, mens aromaen aftager en del i både duft og smag efter brygning. Når den er brygget, synes jeg egentlig også blomsterne træder mere igennem og blander sig med pina colada smagen. Til sammen giver det en frisk, let og sommerlig the med et eksotisk tvist.

Nu er jeg jo glad for variation i mine theer. Derfor var jeg lidt spændt, da jeg læste, dette var en grøn pina colada the. Sådan en har jeg nemlig allerede, så jeg tænkte, at den sikkert "bare" ville smage som den anden the. Men det gør den heldigvis ikke. Amaranthus blomsterne giver theen lidt ekstra sødme, og det fungerer godt sammen med den lidt mere afdæmpede pina colada aroma.

Så alt i alt en virkelig dejlig sommerthe, som jeg vil glæde mig til at drikke mere af de næste par måneder.

Indlægget her er sponsoreret af House of Bæk & Kvist. Husk I kan købe alle Basilurs theer på deres webshop. Der kommer også snart en konkurrence her på bloggen, hvor I kan vinde de tre små the-bøger, der hver indeholder 5 pyramide-thebreve. Hold jer opdateret :-)

I morgen rejser jeg ned til min kæreste i Istanbul i 14 dage. Jeg håber, jeg kan få plads i kufferten til de tre fine the-bøger, for hvem er bedre at dele Love Story the med end sin søde kæreste? ;-)

Rigtig god onsdag alle sammen.

6 kommentarer:

 1. Spændende indlæg. :)
  - Man får jo mere og mere lyst til at prøve en af disse teer.
  God tur til Istanbul. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også virkelig gode :-) Især vol. I synes jeg godt om!
   Mange tak :-)

   Slet
 2. Hej!
  Jeg følger din blog med glæde.
  Jeg kan se, at du er på vej til Istanbul.
  Jeg skal med mit firma på studietur til Istanbul næste torsdag 20/6.
  I forbindelse med de uroligheder, der har stået på de sidste par uger, vil jeg høre om du ville have nogle betænkeligheder ved at tage af sted, når man, som jeg, skal se på shoppingcentre i Istanbul og omegn?
  Har du hørt om andre steder end Taksim-pladsen og Gezi-parken?

  På forhånd tak for dit svar, selv om du nok har travlt med at pakke kuffert :-)

  Vh og god ferie
  Ulla

  SvarSlet
 3. Hej Ulla.
  Jeg vil gerne svare på dit spørgsmål, men da det ikke har så meget med the at gøre, må du meget gerne sende mig en mail på ateaholic@gmail.com i stedet. Så skal jeg nok svare dig hurtigst muligt :-) Men sådan overordnet set, ville jeg ikke have betænkeligheder ved at rejse, bare man tager sine forholdsregler.
  Mvh. Julie

  SvarSlet
 4. Jeg elsker, hvordan du tager billeder ude i græsset, du får virkelig teen til at virke som et kærligt eventyr ;D

  Lolomus ~ Lolomus.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) Dejligt at vide, der bliver sat pris på mine anstrengelser :-) Synes også det er så lækkert, jeg kan bruge haven til billeder nu, i stedet for mit lille kedelige kælderværelse.
   Mvh. Julie

   Slet