onsdag den 5. juni 2013

Kold the på en varm sommerdag

Har I set de nye kolde theer fra Pickwick?

Jeg fandt den anden dag disse poser med ananas smag i Netto for bare en 10'er, og jeg var selvfølgelig nødt til at købe en med hjemme :-) Dagen efter købte jeg så to poser mere, for der var de næsten allerede udsolgt. Jeg kunne se på prisskiltene, at der også havde været the med rød frugt og fersken, men hylderne var tomme.

I går var der så fyldt op igen, denne gang med rød frugt og fersken, men ingen ananas. Så der blev lige købt to poser mere, en af hver :-) Så nu er jeg vist dækket godt ind med hurtig og nem kold the til hele sommeren ;-)

Poserne indeholde 15 små pads, der passer til 250ml vand. Man bruger bare vand fra hanen og lader theen trække i 5-8 minutter. Super nemt, smart og billigt :-) Der er tilsat lidt sødemiddel i theen, men jeg synes ikke, den er sød overhovedet. Det er også derfor jeg bevist kalder den "kold the" og ikke isthe, for man kan ikke sammenligne smagen med de færdige istheer man kan købe.

Jeg skal nok lave et indlæg om hver af disse theer på et tidspunkt, men lige nu står den altså på afhandling. Jeg syntes bare lige, jeg ville skynde mig at nævne det for jer, nu hvor sommeren rigtig er kommet til Danmark. Der er det nemlig lækkert lige med sådan et glas i varmen i stedet for et glas vand.

2 kommentarer:

 1. Har du kun fundet dem i Netto?? :o For jeg støder på alt andet end netto på min vej :/

  SvarSlet
 2. Nej, jeg fandt dem faktisk også i kantinen på min skole (CBS) efter jeg skrev dette indlæg. De kørte en promotion, hvor man fik en pose gratis, hvis man købte en flaske kildevand.
  Men det er jo Pickwick, så mon ikke de også sælges andre steder som f.eks. Føtex?
  Jeg tog til Tyrkiet umiddelbart efter indlægget blev skrevet, men når jeg kommer hjem igen sidst på ugen, skal jeg gerne holde øje med dem i andre butikker :-)
  Mvh. Julie

  SvarSlet