søndag den 2. juni 2013

BOH instant ice tea

Jeg har simpelthen glædet mig så meget til at smage de 3 forskellige is the, jeg fik tilsendt fra Bohea. Det er instant is the, dvs. pulver der blandes op med vand.

I går smagte jeg den første: BOH Ice tea Orchard Splash, der er lavet på sort the ekstrakt med smag af eksotiske frugter (grøn guava, sød mango, appelsin og tangerine).
Den indeholder også en del sukker samt citronsyre, trinatrium citrat og vitamin C, så den er ikke nær så sund, som hvis man laver is the selv på løs the. Men ind i mellem synes jeg, det er lækkert med et tilskud sukker, især i denne tid, hvor jeg sidder foran computerskærmen dag ind og dag ud og godt kan bruge lidt ekstra energi.

Jeg håbede, den ville være god, da jeg gik i gang med at brygge is theen, for jeg havde sådan brug for et dejligt koldt glas is the. Og jeg skal da lige lov for, at jeg fik et chok! Den er ikke bare god, den er FANTASTISK! :-D
Blåbær og is-terninger fuldte ikke med, dem har jeg selv tilføjet ;-)

I Tyrkiet har jeg en yndlings is the, der desværre ikke kan fåes herhjemme. Det er en Lipton med sort the og mango, og jeg elsker den. Men denne Orchard Splash er bare endnu bedre. Mangoen går mest igennem, men man kan godt fornemme de andre frugter, hvilket lige giver den det der ekstra eksotiske tvist som gør, at jeg er helt og aldeles solgt.

Der gik ikke mange minutter, før glasset var tomt. Is-terningerne nåede ikke engang at smelte, selv om det ellers var rigelig varmt i går ;-)

Jeg har regnet lidt på det, og selv om der kun er til 200ml pr. pose, så er det stadig billigere end at købe f.eks. 0,5l flasker fra Nestea, som jeg plejer at gøre. Lige nu har Bohea tilbud, så man kan købe 3 poser med hver 20 små poser i til 98kr. Dvs. 60 glas dejlig is the :-) Man kan også købe en stor pose på 500g, hvor man så selv skal veje af til hver kop.

Jeg skal HELT SIKKERT have mere af denne lækre is the, og jeg har allermest lyst til bare at stor hamstre den lige nu, men fornuften siger mig, at jeg skal vente, til jeg har smagt de andre theer fra Bohea, for tænkt hvis nu, der er mere, jeg gerne vil have ekstra af :-) Så er det jo dumt at betale porto alt for mange gange.

2 kommentarer:

 1. Det lyder RET lækkert! ;)

  Har netop smidt en giveaway på bloggen - kig forbi og deltag, hvis du har lyst :)

  Kh Mette
  www.mettevinther.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den også :-) Jeg tror ikke, jeg kan vente længe, før jeg er nødt til at bestille mere.

   Lækker give away! Jeg har netop deltaget.

   Mvh. Julie

   Slet