tirsdag den 28. august 2012

Tilbage igen

Så er jeg tilbage efter en lille ferie sydpå, og jeg glæder mig til at komme i gang med bloggen igen.

Min lille konkurrence slutter i denne uge. Det bliver spændende at se, hvem den heldige vinder bliver :-) I kan stadig nå at tilmelde jer. Sidste tilmelding er i morgen, onsdag d. 29. august. Vinderen trækkes fredag d. 31. august.
Jeg har sendt alle lodder ud til de tilmeldte, men hvis nogen mener, de mangler deres lod, må I endelig kontakte mig på ateaholic@gmail.com.

Derudover har jeg jo lovet jer, at denne uge vil stå i Pukka teens tegn. Så her får I lige en lille introduktion:

Virksomheden Pukka Herbs Ltd, der producerer Pukka teen, har specialiseret sig inden for urteteer med gode egenskaber for krop og sjæl. De er blevet kendte på den gode smag og de naturlige ingredienser. Egentlig synes jeg, det er en rigtig spændende virksomhed. Jeg er vild med deres mission om friske gode råvarer, der er sunde for kroppen, og at de støtter WWF er bare endnu et plus i min bog. Men når det så er sagt, vil en te-verden kun med Pukka te være meget meget trist.
Som jeg snart har skrevet mange gange, er det vigtigste for mig, når jeg drikker te, variation! Jeg nyder teen meget mere, når jeg ikke drikker den samme hver gang, og netop derfor skifter jeg også meget mellem at drikke sort te, hvid te, urtete osv.
Pukka te laver næsten kun urteteer, og det gør dem for mig en smule ensformige, selv om de kommer i mange smagsvarianter. De fleste af deres te er virkelig lækre, men jeg bliver hurtigt træt af kun at kunne vælge mellem deres te. Efter 2 kopper (selv om de er forskellige), trænger jeg altid til en kop "rigtig" te, der rent faktisk indeholder te :-)

Jeg har fået fat i 9 forskellige te-breve fra Pukka, som jeg vil smage på i løbet ad ugen. De 9 te er lemon green tea , three mint, vanilla chai, lemongrass & ginger, peppermint & licorice, love, refresh, pure og licorice & cinnamon.


Jeg har smagt dem alle før, men nu vil de blive testen en ad gangen, mens jeg vil skrive mine tanker omkring dem ned. Det håber jeg, I vil se frem til at læse :-)

Hvis nogen er interesseret i at læse mere om virksomheden Pukka Herbs Ltd, kan I finde deres hjemmeside her: www.pukkaherbs.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar