fredag den 17. maj 2013

Basilur Tea

Kender I Basilur Tea? Selv havde jeg aldrig hørt om theen, før jeg fik den i julegave af den hest, jeg passer (det var også ham, der gav mig denne Påske-gave ;-) ).

Theen sælges i virkelig smukke indpakninger, hvor både etiketten og formen er helt speciel. Derudover er theen yderligere pakket i lys og lufttætte poser, så der er virkelig gjort alt for at opretholde kvaliteten, hvilket jeg synes rigtig godt om. Alle deres the-dåser er lavet i forskellige former, så det ikke bare er en almindelig rund eller firkantet dåse. De sælger også the i "sten" beholdere og "bøger". Tag selv et kig på deres kollektioner her. Personligt er jeg helt vild med deres Tea Books. Tænk lige hvor fint det ville være med en hel "boghylde" fyldt med disse theer!

Den the, jeg har fået, er "Tea Rose" fra Bouquet kollektionen. Den indeholder grøn the, solsikke, tagetes, rosenblade, mango, ananas og rosen vanille aroma.
Selv den lufttætte pose med genluk er flot at se på :-)

Jeg er vild med dåsens lidt "old-fashion" touch, og stilen får mig til at tænke på små hyggelige gamle the-saloner i England fyldt med lyse romantiske møbler og blomster :-) Her kan man lidt bedre se formen på dåsen (beklager overbelysningen):

Theen bliver relativt mørk i farven, hvilket normalt betyder, at smagen også er lidt kraftigere, men ikke i dette tilfælde. Theen er dejlig let og mild og smager tilpas igennem.
Jeg var lidt spændt på rosen smagen, da min tidligere erfaring er, at rosenthe smager af parfume. Men sådan smager denne heldigvis ikke. Den smager mest af rose og vanille, og ikke så meget frugt, og den er på ingen måde parfumeret, så jeg kan virkelig godt lide den.

Theen ligger i den lidt dyrere ende, men så får man altså også en flot og speciel dåse med i købet :-) Perfekt gave-ide til alle the elskere.

Hav en rigtig god Pinse alle sammen. Nu vil jeg endnu engang begrave næsen i mine bøger, så jeg kan se at blive færdig med den afhandling :-)

1 kommentar:

  1. Super dejlig beskrivelse.

    Basilur te kan fås lige her:

    http://www.houseofbk.com/Shop/ProductGroup/?shopid=827&productgroup=889772

    Velbekomme.

    SvarSlet