søndag den 26. oktober 2014

Prøv noget nyt!

Dagens titel er en opfordring til jer. Inspirationen fik jeg fra en læser, som jeg fornylig sendte en større portion smagsprøver til, fordi hun havde hjulpet mig med et kommende nyt layout (som nok skal komme, når jeg en dag får tid :-) I promise!)
Hun skrev tilbage til mig i går, og hendes svar gik lige i mit the-hjerte. Hun var nemlig, inden hun fik min pakke, overbevist om, at hun aldrig ville blive den store tilhænger af rene theer. Især oolong the og den kraftige Kenya PF (beskrevet i punkt 7 i linket) var hun skeptisk over.
Og hvad blev resultatet af de tilsendte smagsprøver?
Sørme om hun ikke er blevet så glad for Kenya PF’en, at hun har købt mere af den, og nu drikker den om morgenen med en lille sjat fløde i (Perchs anbefaler en fed mælk eller fløde i denne the).

Det er sådan nogle historier, der varmer mit the-hjerte, for det er jo netop samme oplevelse, jeg selv har haft igennem hele mit the-eventyr. Man får udvidet sin horisont igen og igen. Og det er netop derfor, jeg følte mig inspireret til at lave denne blog. Jeg vil gerne inspirere mine læsere til at prøve nogle nye theer.

Så opfordringen er ”Prøv noget nyt!”. Også selv om det ikke lige er den the, du umiddelbart forventer, vil passe dine smagsløg. Måske får du en positiv overraskelse.
Her tænker jeg især på rene theer, for de fleste drikker nok aroma theer i det daglige. Giv dem en chance og få udvidet din horisont. Og husk også at give theen mere end én chance, hvis du ikke lige faldt for den første gang du smagte den. Det kunne jo være, den faldt i bedre jord anden gang :-) Se selv mit indlæg om Rooibos Hyldeblomst.

2 kommentarer:

 1. Er så glad for din blog, den inspirerer og informerer, tak for det.
  Er Kenya PF lidt hen af Assam fra Tante T? Den er jeg rigtigt glad for, men MED mælk :-)
  Ha' en dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de fine ord :-)
   Umiddelbart vil jeg sige ja. De er i hvert fald i samme kategori: Kraftige rene sorte theer, der er gode med mælk.
   Jeg har en Assam Harmutty for Tante T liggende, som jeg kan prøve at teste en dag sammen med min Kenya PF. Så kan jeg nok bedre smage, om der er væsentlig forskel. -Jeg skal nok give en update, når jeg har lavet testen :-)
   Rigtig god dag. Mvh. Julie

   Slet