onsdag den 13. august 2014

Mosehusets sommerdrinks #2

I dag er det en dejlig skovbær drik fra Mosehuset, I får opskriften på. Man kan vist ikke rigtig kalde den en isthe, for den brygges på vin i stedet for vand. Jeg synes, den lyder enormt spændende, og jeg vil tro, at den er virkelig lækker som velkomstdrink.

Mosehuset har ikke beskrevet fremgangsmåden, men jeg formoder, at man skal gøre følgende: Lad theen trække i hvidvinen (mit gæt er at en sød vin, ikke for tør, vil være det bedste) et par timer. Tilsæt rørsukker efter smag. Bland derefter med isterninger og/eller frossen frugt. Tilsæt evt. et par blade frisk mynte.

Skovbær frugt drik

Du skal bruge: 40 g. Skovbær frugt te, f.eks. fra Mosehuset, 1 liter hvidvin, rørsukker, isterninger og/eller frossen frugt.

2 kommentarer:

 1. Lyder utrolig lækker! Den må helt sikkert prøves. :)

  PS. Til alle: Mosehuset er en skøn lille butik, som helt klart er et besøg værd, hvis man alligevel er i nærheden! Også for dem er ikke er til te. Mine forældre og jeg har været der et par gange og det er simpelthen en oplevelse i sig selv, at besøge butikken. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, gør det ikke? :-)
   Jeg har også aftalt med min mor, at vi skal forbi en dag hvor også Pandekagehuset er åbent. Når den tid kommer, så vil jeg lave et indlæg efterfølgende om stedet.
   Mvh. Julie

   Slet