søndag den 30. december 2012

Billeder og banan the

God formiddag derude.

Som I ved, har jeg her i december drukket rigtig meget ny the, fordi Frederiksdal Tehandel var så venlige at sponsere en the julekalender til bloggen. Jeg vil jo gerne tage billeder af alle de theer, jeg drikker, så I kan få et indtryk af, hvordan de ser ud. Jeg ved godt, det bliver meget ensformigt, fordi theerne ofte ligner hinanden, men jeg synes også, det bliver for kedelige, hvis hvert indlæg blot er ren tekst.

Men alle de mange billeder jeg nu har taget her i december pga. the julekalenderen, har også fået mig til at indse, at jeg vist ikke ejer det rette udstyr til at være blogger. Følger man andre blogge ved man, at stort set alle andre bloggere anvender billeder, der ser nærmest professionelle ud. Det skyldes, at det i dag er blevet meget normalt at eje et mere avanceret spejlrefleks kamera, der kan tage disse fine billeder. Jeg er desværre kun indehaver af et lille og efterhånden også gammelt lommekamera, og selv om jeg gerne ville have et bedre kamera, så har jeg andre ting, der står højere på ønskelisten. Derfor må I desværre bære over med mine amatør-billeder, men det håber jeg, I er ok med. Ellers ville I formentlig slet ikke læse med her på bloggen nu :-) Jeg gør mit bedste for at få billederne bare en smule interessante, bl.a. ved at bruge forskellige the-kopper og krus.

Så ja.. Dette indlæg er blot en lille undskyldning herfra :-)

Og så vil jeg fortælle lidt om mine planer for i dag. For snart længe siden blev jeg spurgt, om jeg kunne finde en god banan the. Det vidste sig at være lidt af en opgave, og ind til videre har jeg kun fået smagt på en, hvilket I kan læse mere om her. Men i forbindelse med the julekalenderen fra Frederiksdal, fandt jeg ud af, at de også sælger 4 forskellige slags the med banan i, så derfor spurgte jeg dem, om jeg ikke måtte få lidt smagsprøver. Det har jeg så fået, hele 8 af slagsen -to af hver the, så I dag går turen til Valby, hvor jeg sammen med hende, der gav mig udfordringen, skal smage på theerne :-) Det ser jeg frem til. I skal nok få lov at høre mere om, hvordan det gik.

Rigtig god søndag :-)

6 kommentarer:

 1. Hej Julie, Jeg synes din blog er rigtig fin og SKØN at læse ;-) Og billederne er rigtig fine og dejlige. Så ingen undskyldning, men bare bliv ved ;-) Jeg er ihvertfald blevet meget inspireret til at drikke mere the, og har også prøvet nogle af dem du har foreslået fra Tante T og Perchs. Dem jeg ikke synes så godt om, får min genbo, så kan jeg købe nogle nye istedet for. Godt Nytår til dig og dine kære, glæder mig til at læse endnu mere på din skønne Blog.
  Mange nytårshilsner
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke,
   Mange tak for din dejlige besked. Den varmer :-)
   Og det med at give the til sin genbo, gav mig en ide :-) Jeg køber nemlig pt meget mere the, end jeg kan nå at drikke, til trods for at jeg drikker 2-4 store kopper pr. dag. Derfor har jeg overvejet, om jeg ikke kan forære noget af min the væk, men hvem er lige interesseret i the, der har stået på min hylde i et par måneder ;-) Men ja.. Jeg tror nu alligevel, jeg vil lave en give away på noget af min "gamle" the til januar for de af mine læsere, der skulle være interesseret.
   Rigtig godt nytår til dig også :-)
   Mange hilsner fra Julie

   Slet
 2. Hej Julie,

  Super god idé, jeg melder mig helt frivilligt til en give away konkurrence;-) Elsker at prøve forskellige the'er. Og the der er et par måneder, er jo ikke gammel.....
  Jeg køber den mest fantastiske urte the i en lokal the/kaffe forretning i Hillerød, By Dorthe, eller jeg køber 2 slags og blander dem, det er "hygge the" og "cool mint", men syntes ikke om dem hver for sig, men blandet sammen er de gode. Mine veninder og jeg er afhængige af den blanding, har drukket den i 3 år snart, næsten som den eneste the i perioder. Jeg har set dem hos Tante T også, så måske du kender dem, har ikke lige checket om du har skrevet om dem. Men jeg ville gerne sende dig en lille prøve af dem, hvis du har lyst?
  Ellers har jeg også en Ginger lemon mix også fra Tante T, fik den på Perchs i forrige uge i deres lækre The salon, men glemte alt om den, indtil jeg stod i Tante T i Torvehallerne et par timer efter, hvor jeg købte den. Kunne også sende en prøve til dig, jeg har også Godnat the, den har jeg så ikke prøvet endnu. Så sig til hvis du vil have prøver.
  Hilsen
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke,

   Det lyder som en spændende blanding, du har fået lavet dig :-) Jeg kender godt Cool Mint, men ikke Hygge the.
   Ginger lemon har jeg ofte tænkt på, for den lyder lækker. Men jeg skal også passe på med at købe for mange urtetheer, for selv om jeg godt kan lide dem, så foretrækker jeg the med the i ;-)
   En dag vil jeg nok gerne benytte dit tilbud om smagsprøver, men lige pt har jeg så mange liggende fra forskellige steder, at jeg ikke kan følge med. Så jeg må hellere lige få drukket disse før jeg anskaffer mig flere :-)
   /Julie

   Slet
 3. Hej Julie. Du skal ikk e " skamme " dig over dit kamera, du gør et stort arbejde er inspirerer os andre til at prøve nye theer. Billeder er ikke alt, det er arrangementet.Jeg har selv købt Tante Lotte´s julethe, hvid jul og hvid chokolade-the samt julethe hos Tante T i Torvehallerne denne jul. Alle fire har en rigtig god smag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorte,
   Mange tak for din kommentar :-) Dejligt at høre, at bloggen rent faktisk inspirerer nogen til at få købt nogle flere lækre theer.
   Jeg har selv drukket hvid chokolade the her til morgen. Den er bare så skøn, og hvor var det dejligt med et glas, når det nu er længe siden, jeg sidst har drukket den :-)
   /Julie

   Slet