lørdag den 20. december 2014

Grøn Jul

Ja, hvid bliver den i hvert fald ikke med den "varme", vi har for tiden. Det er nu ærgerligt, at der bliver længere og længere mellem de hvide jule :-(

Men lige i dag er en grøn jul slet ikke så tosset, for den kommer nemlig i form af Tante Ts Grøn Jul økologisk, der er en dejlig grøn the tilsat orangeskal, vanilje, kanel, ingefær, kardemomme, nelliker, peber og naturlig aroma.

Trods de mange ingredienser, er det primært kanel-smagen, der går igennem, så man kan vist godt kalde det en kanel the. Og er der noget bedre til at få en i julestemning end kanel? -Jeg har svært ved at komme på noget :-)
De mange krydderier gør, at det er svært at smage den grønne the, men man kan godt smage, at theen er en anelse lettere i smagen end en sort julethe.

Jeg har drukket theen sammen med nogle julesmåkager min søsters børn har bagt, så nu er jeg godt nok i julestemning og klar til de sidste julegaveindkøb. Jeg ser lige frem frem til at skulle ud i julestressen. -Utroligt hvad en god kop the kan gøre :-)

Hav en rigtig dejlig lørdag og god jul til alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar