tirsdag den 8. januar 2013

Give Away #2 - præmien skal findes

Så er det blevet tid til en ny Give Away, men denne gang en lidt speciel en af slagsen. I kan nemlig ikke vinde "ny" the, men derimod the fra mit køkken :-) Som I kunne læse her i går, sørger jeg for at opbevare min the korrekt. Derfor kan I være sikre på, at jeg kun giver the væk, der stadig er af god kvalitet!

Hos de fleste theforhandlere er den mindste mængde the, man kan købe, 100g. For de, der ofte drikker den samme the, er denne mængde rigtig fin, men for mig, der nu er oppe på over 60 forskellige slags the, giver det pludselig sammenlagt rigtig mange kg. the at komme igennem. Dette formår jeg desværre ikke, og lige pt køber jeg theen hurtigere end jeg kan nå at drikke den. Resultatet er, at jeg har rigtig mange dejlige theer, der bare står :-(

Det synes jeg er synd, så derfor har jeg besluttet at lave nogle mindre poser af nogle af mine theer, som I nu kan vinde. Jeg forventer, der kommer mellem 25-50g i hver af de poser I kan vinde, så der kan altså godt blive til en del gode kopper the :-)

Men før jeg overhovedet kan sætte Give Away'en i gang, skal vi havde fundet ud af, hvilke theer, der skal udloddes. Derfor har jeg lavet en afstemning i højre side af bloggen, hvor I kan stemme på de theer, I ønsker at vinde. I må gerne stemme på mere end én the :-) Denne afstemning er ikke en del af konkurrencen! Det er blot for at finde præmierne. Senere på måneden sætter jeg så Give Away'en i gang.

NB! Jeg vil dog allerede nu sige, at når Give Away'en startes senere på måneden, kan I kun deltage, hvis I har en Facebook konto. En begrænsning jeg er rigtig ked af at måtte lave, men det er desværre en nødvendighed, hvis jeg skal kunne spore, hvem der deltager.

Her kan I læse om de theer, der er med i afstemningen (hvis jeg ikke selv har skrevet om theen endnu, er linket til forhandlerens hjemmeside):
Darjeeling FTGFOB fra A.C. Perch's Thehandel
Grøn Mint Karamel fra Tante T
Sweet & Spicy Økologisk fra Tante T
Daisy fra A.C. Perch's Thehandel
Copacabana fra A.C. Perch's Thehandel
After Eight the - A Teaholic style (min egen blanding :-) )
Cool Summer fra Tante T
Hvid Tempel fra A.C. Perch's Thehandel
Cool Herbal fra A.C. Perch's Thehandel
Jordbær Fløde fra Tante T
Grøn Elver fra Tante T

Pyh.. Ud fra ovenstående liste kan jeg godt se, jeg handler lidt rigeligt meget hos både Perchs og Tante T ;-)

Jeg vil gerne lige understrege, at der ikke er nogen af ovenstående theer, jeg ikke selv kan lide.

Afstemningen slutter om en uges tid, men jeg vil ikke sætte et præcist tidspunkt af, så se hellere bare at få stemt med det samme, inden det er for sent :-)

4 kommentarer:

 1. Der er rigtig mange gode og spændende theer blandt dit sortiment. Kan se at jeg har flere favoritter blandt disse. Cool Herbal fra Perch's ville jeg dog rigtig gerne smage. Har smagt den fra en thehandel på Bornholm, men måske er denne bedre eller anderledes. Det kan opleves synes jeg. Også selv om en the har samme navn, men er fra hver sin leverandør. :-)

  SvarSlet
 2. Ja, theer med samme navn kan ofte variere en helt del fra forhandler til forhandler. Nogle gange bare lidt, som f.eks. med Cool Herbal/Cool Mint, men andre gange en hel del, som f.eks. med Hvid Tempel, hvilket jeg har skrevet om her:
  http://a-teaholic.blogspot.dk/2012/06/skn-hvid-tempel-te.html
  /Julie

  SvarSlet
 3. Har stemt. Mh lyder som noget lækkert the! :-)Jeg har en konkurrence kørende hvor du kan vinde en smuk ring fra Katja Jaeger til en værdi af 1295,- Kig gerne forbi og deltag hvis du har lyst! http://www.stine-ebbesendahl.dk/2013/01/konkurrence-katja-jaeger.html

  Knus Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det vil jeg da gøre :-) Følger allerede din blog ind i mellem :-)
   Mvh. Julie

   Slet