søndag den 22. juli 2012

En eftermiddag hos Tanten

I dag er eftermiddagen blevet tilbragt hos Tante T, der har en super hyggelig Thesalon i Viktoriagade, KBH. Vi fik Tantens Kagebord og en kande te med Grøn Elver Te.

Her har vi fået kagerne serveret, og vi venter på, at te-vandet bliver køligt nok til, at vi kan brygge teen:

Vores kagebord bestod af theboller med smør, lemoncurd og marmelade, 2 slags småkager, jordbær/cheesecake, chokoladekage, appelsinkage samt flødeskum og creme fraiche. Mmmmm... Tanten laver skønne kager og især brødet er bare så fantastisk lækkert.

Da teen var brygget færdig, kastede vi os over de lækre boller:


Vi valgte teen Grøn Elver te, der er en blanding af Grøn Fersken, Grøn Earl Grey og Grøn Citron. Som det kan ses på billede har teen en skøn lys grøn farve. Den dufter mildt af citron, mens det er fersken, der går mest igennem i smagen. En skøn skøn te, der passer perfekt til dette lidt tunge kagebord, da teen i sig selv er forfriskende og let.

Efter indtagelse af kage og te i store mængder, var det tid til et ekstra kig i butikken, for jeg skulle da også lige have "lidt" te med hjem :-) Her ses dagens fangst: Grøn Elver te, Grøn Karamel og Caramel Cream (sort te):


Vel hjemme i sofaen igen, er jeg nu i gang med at smage Grøn Karamel, for selv om jeg lige har drukket en masse te hos Tanten, skulle jeg altså liiiiige smage :-) Satser på at smage Caramel Cream i aften inden sengetid.

God søndag alle sammen :-)

1 kommentar:

  1. Hvor smukt, en dansk blog om te :) Jeg følger med fra nu af!

    SvarSlet