Experiences of a Teaholic
En blog om the
Sider
(Flyt til ...)
Blog
Formål
Om mig
Min the
The typer
▼
tirsdag den 28. april 2015
Velkommen...
›
...til Experiences of a Teaholic. Bloggen har været aktiv fra April 2012 til April 2015, men holder på nuværende tidspunkt pause. Den kan ...
Varm Bailey
›
Inden jeg takker helt af for denne gang, har jeg lige en sidste the, jeg gerne vil fortælle jer om. Den er i samme genre, som den engelske k...
3 år
›
Konkurrencen er slut! Så blev bloggen 3 år. En både glædelig og trist dag. Jeg er vildt stolt af alt det, jeg har opnået på de 3 år. Det...
3 kommentarer:
mandag den 27. april 2015
Engelsk karamel
›
En af de sidste theer, jeg vil fortælle jer om, inden jeg holder en god lang blog-pause, er English Caramel fra TeaTime & Aura . Thee...
lørdag den 25. april 2015
Følg med på Facebook
›
I forbindelse med annonceringen af min blog-pause , fortalte jeg, at Facebook siden fortsat vil være aktiv. Jeg tænkte, at jeg her lige vill...
Dejlige rooibos
›
I dag får I lov at høre om hele 2 theer. Jeg har nemlig 2 rigtig skønne rooibos theer fra Chaya, jeg gerne vil nå at fortælle jer om. Den en...
fredag den 24. april 2015
Rigtig the!
›
For snart længe siden drak jeg Sjælden Yunnan fra SimplyTea som theen så fint hedder :-) Det er en sort the fra Yunnan i Kina, og er a...
›
Start
Vis internetversion