tag:blogger.com,1999:blog-6751511900143307585.post2650635796810651406..comments2023-12-22T13:20:14.950+01:00Comments on Experiences of a Teaholic: TdT - Dag 1Julie Mhttp://www.blogger.com/profile/08203099945404055011noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6751511900143307585.post-8263913653217900022014-01-22T13:14:55.231+01:002014-01-22T13:14:55.231+01:00Nu er dette et gammelt indlæg og en af mine allerf...Nu er dette et gammelt indlæg og en af mine allerførste oplevelser med oolong the. I dag er jeg rigtig glad for oolong the, hvilket jeg også har skrevet om i de nyere indlæg, samt fortalt at man kan brygge mere end én gang på bladene :-)<br />Mvh. JulieJulie Mhttps://www.blogger.com/profile/08203099945404055011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6751511900143307585.post-58398319200736368942014-01-21T22:56:13.189+01:002014-01-21T22:56:13.189+01:00Oolong bliver bedre jo flere gange du brygger på d...Oolong bliver bedre jo flere gange du brygger på de samme blade :) nogle efter 3-5 og nogle i super kvalitet helt op til 30 + gange, men så skal du brygge på kinesisk metode, dvs dobbelt te til halvt vand oprindeligt og så begynder du med 30 sek. Trækketid, næste gang 40 sek osv. Dog nøjes jeg med 2 tsk te til en kop (250 ml) i stedet for 4 tsk, men bruger den med sekunder :-) Anniehttps://www.blogger.com/profile/11500423257472223664noreply@blogger.com