tag:blogger.com,1999:blog-6751511900143307585.post1482683281942642226..comments2023-12-22T13:20:14.950+01:00Comments on Experiences of a Teaholic: Himalayan GoldJulie Mhttp://www.blogger.com/profile/08203099945404055011noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6751511900143307585.post-61881059152483553722014-01-10T15:50:23.952+01:002014-01-10T15:50:23.952+01:00Dejligt med lidt mere baggrundsinfo om theerne :-)...Dejligt med lidt mere baggrundsinfo om theerne :-) Tak for det!<br />Mvh. JulieJulie Mhttps://www.blogger.com/profile/08203099945404055011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6751511900143307585.post-65065566008597878782014-01-08T10:04:12.452+01:002014-01-08T10:04:12.452+01:00Du har ret i at Himalayan Gold har en frugtagtig s...Du har ret i at Himalayan Gold har en frugtagtig smag og at det ikke er en typisk sort the. Himalayan Gold er oxideret lidt over 80%, som gør denne the mere oolong end sort the. Men det er ikke så meget anderledes end i forhold til andre sorte the typer, bla fra Darjeeling. Mange theer fra Darjeeling der bliver solgt ude i verden er bedømt som sorte theer, men de er heller ikke fuldt oxiderede the-sorter.<br />Det ville måske give mere mening at kalde den slags the oolong, men for os europæerne er det almindeligt at kalde det sort the.<br />Black Ruby er en anden the fra Tealure, men den er 100% oxideret og du vil kunne smage, hvor anderledes den er i forhold til Himalayan Gold :)<br />Spændende artikel, JulieAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02078734940746770595noreply@blogger.com